• Mutalantie 1, 79600 Joroinen
  • toimisto@joroistenosuuskunta.fi
  • 040 480 3353
  • www.joroistenosuuskunta.fi

Avustusten hakulomake

Avustusta haetaan täyttämällä alla oleva sähköinen lomake. Valmis hakemus lähetetään "hyväksy ja lähetä hakemus" -toiminnolla.

Avustusta voi hakea joroislaiset yleishyödylliset toimijat. Avustustusten hakeminen ei edellytä osuuskunnan jäsenyyttä tai Oma Säästöpankin asiakkuutta. Avustusta voi hakea myös vapaamuotoisella hakemuksella toimittamalla se sähköisesti, postitse tai henkilökohtaisesti osuuskunnalle. Osuuskunta pyytää tarvittaessa lisäselvitystä avustuksen myöntämistä varten.

Avustukset ovat haettavana jatkuvasti. Jatkuvahaku tarkoittaa, ettei avustusten hakemista ole sidottu määräaikoihin. Hakea voi milloin tahansa, avustuksia kuitenkin myönnetään pääsääntöisesti kerran vuodessa, mikäli osuuskunnan tulos tai aiempien vuosien varaus mahdollistaa avustusten jakamisen. Hakemukset, jotka on tehty ennen syyskuun puoliväliä ennättävät saman vuoden käsittelyyn. Avustuksista päätetään ja avustukset maksetaan syys-lokakuussa. Päätös yleishyödylliseen tarkoitukseen jaettavasta määrästä sekä avustuksen saajista ja mahdollisen uuden haun järjestämisestä tiedotetaan osuuskunnan verkkosivulla ajankohtaista –osiossa. Avustusten hakijoille ilmoitetaan päätös.

Liitetiedostot. Pidä näppäimistöltä CTRL-pohjassa niin voit valita useita tiedostoja kerralla (max 3)