• Mutalantie 1, 79600 Joroinen
  • toimisto@joroistenosuuskunta.fi
  • 040 480 3353
  • www.joroistenosuuskunta.fi

Yleishyödyllinen toiminta

Oma osuuskunnan hallitus voi käyttää hallintoneuvoston vahvistamien periaatteiden mukaisesti tähän tarkoitettuja ja rahastoituja varoja toimintaan, jonka tarkoituksena on Joroisten kunnan nykyisellä alueella edistää ja kehittää taloudellista osaamista, yrittäjäkasvatusta tai osuustoimintaa, tai käyttää varoja muuhun yleishyödylliseen tarkoitukseen.

Avustukset ovat haettavana jatkuvasti. Jatkuvahaku tarkoittaa, ettei avustusten hakemista ole sidottu määräaikoihin. Hakea voi milloin tahansa, avustuksia kuitenkin myönnetään pääsääntöisesti kerran vuodessa, mikäli osuuskunnan tulos tai aiempien vuosien varaus mahdollistaa avustusten jakamisen. Hakemukset, jotka on tehty ennen syyskuun puoliväliä ennättävät saman vuoden käsittelyyn.

Avustusta voi hakea joroislaiset yleishyödylliset toimijat. Avustustusten hakeminen ei edellytä osuuskunnan jäsenyyttä tai Oma Säästöpankin asiakkuutta. Avustusta voi hakea myös vapaamuotoisella hakemuksella toimittamalla se sähköisesti, postitse tai henkilökohtaisesti osuuskunnalle. Osuuskunta pyytää tarvittaessa lisäselvitystä avustuksen myöntämistä varten.

Päätökset avustusten ja apurahojen saajista ja myönnettyjen apurahojen määristä hallitus tekee syys-lokakuun aikana ja päättää mahdollisen uuden haun järjestämisestä.

Päätökset myönnetyistä avustuksista ja apurahoista ilmoitetaan saajilleen sekä tiedotetaan osuuskuntakokoukselle. Tiedot avustuksen- ja apurahansaajista julkaistaan myös osuuskunnan verkkosivuilla ajankohtaista -osiossa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Avustusta haetaan täyttämällä alla oleva sähköinen lomake. Valmis hakemus lähetetään "hyväksy ja lähetä hakemus" -toiminnolla.


Avaa hakemuslomake