• Mutalantie 1, 79600 Joroinen
  • toimisto@joroistenosuuskunta.fi
  • 040 480 3353
  • www.joroistenosuuskunta.fi

Jäsenetu - Konjunktuurin käännöspalveluista alennusta Oma osuuskunnan jäsenille!

14.11.2023

Yhteistyökumppanimme Konjunktuuri Oy on yksi Suomen vanhimmista, ja Itä-Suomen suurin käännöspalveluja tuottava yritys yli 30 vuoden kokemuksella. Vahvuuksiamme ovat monipuolisuus, asiakaslähtöisyys ja joustavuus. Keskustelemme huumorilla höystetysti, mutta asiallisesti – Palvelemme siis ymmärrettävästi! Lue lisää Konjunktuurin käännöspalvelusta!

Käännöstoimistomme verkosto kattaa ammattikääntäjät yli 40 kielelle, ja vaikka hyödynnämmekin alan teknologiaa, on jokaisen käännöksen takana ihminen. Valitsemme jokaiselle käännöstä tarvitsevalle aineistolle kääntäjän, joka tuntee kyseisen alan. Kauttamme löytyy myös auktorisoidut kääntäjät. 

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Pidämme huolen siitä, että asiakkaat saavat tarvitsemansa avun, ja ohjeet etenemiseen. Toimistomme tuttu ja turvallinen käännöspalvelutiimi reagoi nopeasti yhteydenottoihin, ja pitää sinut ajan tasalla koko prosessin ajan.

Vuosien varrella asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt, kuin eri yritykset ympäri Suomea. Asiakastarinoita voi käydä lukemassa verkkosivuiltamme!

Tarjoamme jäsenetuna Joroisten Oma osuuskunnan jäsenille -10,00 % alennuksen käännöspalveluistamme.

Tilausvahvistuksen yhteydessä tulee mainita olevansa Joroisten Oma osuuskunnan jäsen, niin laskemme alennuksen käännöspalvelun loppusummaan.Ota yhteyttä:

Atte Solaranta, atte@konjunktuuri.fi, 050 407 7620

Toimitusjohtaja

Konjunktuuri Oy

www.konjunktuuri.fi