• Mutalantie 1, 79600 Joroinen
  • toimisto@joroistenosuuskunta.fi
  • 040 480 3353
  • www.joroistenosuuskunta.fi

Jäsenille

100 euron suuruinen palautuskelpoinen jäsenosuus on perusedellytys Joroisten Oma osuuskunnan jäsenyyteen. Kaikki joroislaiset luonnolliset henkilöt ja oikeushenkilöt voivat liittyä Joroisten Oma osuuskunnan jäseniksi. Ulkopaikkakuntalaiset voivat liittyä Joroisten Oma osuuskunnan jäseniksi, mikäi heillä on asiakkuus Oma Säästöpankin Joroisten konttorissa.

Lomakkeet ja ohjeet jäseneksi liittymistä varten saa Joroisten Oma osuuskunnan toimistolta. Lomakkeet voi pyytää yhteydenottosivun kautta, soittamalla osuuskunnan toimistoon: puh. 0404803353 taikka pyytämälle ne sähköpostitse: toimisto@joroistenosuuskunta.fi. Lomakkeet voi täyttää käyttäen hyväksi alla olevia sähköisiä lomakkeita.

Joroisten Oma osuuskunnan hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja päättää jäsenhakemusten hyväksymisestä.

Jäsenyyteen liittyvä perusetu on parhaat mahdolliset pankkipalvelut Joroisissa, lisäksi jäsenillä voi olla lisäosuuksia ja jäsenet voivat merkitä osuuskunnan tuotto-osuuksia, joille maksetaan kilpailukykyistä korkoa. Osuuskunta joko itsenäisesti tai yhteistyökumppaniemme kautta järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia, joihin jäsenet voivat osallistua.

Osuuskunnan ylintä päätösvaltaa käyttää osuuskuntakokous, johon jokaisella jäsenellä on oikeus osallistua. Osuuskuntakokous päättää mm. tilinpäätöksen vahvistamisesta, jäsenosuudelle, lisäosuudelle ja tuotto-osuudelle maksettavista koroista, yleishyödyllisten avustusten enimmäismäärästä sekä valitsee hallintoneuvostoon jäsenet erovuoroisten tilalle.

Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat Oma osuuskunnan jäsenille jäsenetuja. Klikkaamalla yhteiskumppanin logoa sivun alalaidasta pääset yhteistyökumppanimme tarjoukseen tai yhteystietoihin.

Muista kysyä jäseneduistamme!


Sähköiset lomakkeet: 

Jäsenlomake

Jäsenlomake alaikäisille

Jäsenlomake kuolinpesälle 

Lomake muuttuneiden yhteystietojen ilmoittamiseen

Ohjeet lomakkeen täyttämiseen


Kirjaudu jäsenrekisteriin

Ajankohtaista

Täältä löydät tietoa Oma osuuskunnan myöntämistä avustuksista sekä tulevista osuuskunnan järjestämistä tai tukemista tilaisuuksista ja tapahtumista.

Lue lisää

Ylijäämän palautus

Jäsenyyden edellytyksenä olevalle jäsenosuudelle voidaan palauttaa ylijäämää maksettavana korkona.

Sijoittamiseen liittyvät jäsenedut

Oma osuuskunnan tuotto-osuudelle maksetaan vuotuista korkoa osuuskuntakokouksen päätöksen mukaisesti.