• Mutalantie 1, 79600 Joroinen
  • toimisto@joroistenosuuskunta.fi
  • 040 480 3353
  • www.joroistenosuuskunta.fi

Liity jäseneksi tai anna jäsenyys lahjaksi!

04.10.2023

Tiesitkö, 

että sääntömuutoksen jälkeen kaikki joroislaiset (luonnolliset henkilöt ja oikeushenkilöt) voivat päästä osuuskunnan jäseniksi pankkisuhteesta riippumatta? Ulkopaikkakuntalaisille asiakkuus Oma Säästöpankin Joroisten konttorissa on edelleen jäseneksi pääsyn edellytys.

Miten voin liittyä jäseneksi?

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen jäsenlomakkeelle ja maksamalla 100 euron suuruisen jäsenosuusmaksun. Sähköiset jäsenlomakkeet löytyvät osuuskunnan verkkosivuilta https://www.joroistenosuuskunta.fi/site/jasenille (oma täysi-ikäisille ja oma alaikäisille). Jäsenlomakkeita saa myös osuuskunnan toimistolta. Ne voidaan pyynnöstä toimittaa Sinulle joko postitse tai sähköisesti. Osuuskunnan hallitus käsittelee hakemukset ja hyväksyy jäsenet. Osuusmaksu on palautuskelpoinen, eli niin halutessasi voit irtisanoa jäsenyyden, jolloin osuusmaksu palautetaan irtisanomisajan jälkeen. Osuusmaksu on kertaluonteinen, eikä jäsenyydestä seuraa muita kustannuksia taikka vuosittaisia maksuja.

Mitä minä hyödyn osuuskunnan jäsenyydestä?

Osuuskunnan jäsenenä teet hyvää itsellesi ja muille. Konkreettinen etu Sinulle on jäsenosuudelle kerran vuodessa maksettava korko. Korko viime vuosina on vaihdellut 20-30 euron välillä. Lisäksi olet kehittämässä paikkakunnan elinvoimaisuutta ja viihtyvyyttä ja voit osallistua osuuskunnan järjestämiin tilaisuuksiin tai tapahtumiin.

Miten voin antaa jäsenyyden lahjaksi?

Saat ohjeet ja asiakirjat jäsenyyden lahjaksi antamista varten osuuskunnan toimistolta. Jäseneksi liittyminen edellyttää lahjansaajan hyväksyntää hakemukselle taikka alaikäisten osalta hänen huoltajiensa hyväksyntää.


Toimisto palvelee ma-pe klo 9.00-15.00, puh. 0404803353 tai toimisto@joroistenosuuskunta.fi